TIDIGARE EVENT

Ekonomisk tornado eller möjligheternas seglats?

Fastigheter och investeringar – Trenderna du behöver ha koll på 2023!

Välkommen på en intensiv kunskapssafari där de makroekonomiska samhällstrenderna sveper hela vägen in i hemmet.

Lyssna till analyser och nutidsspaningar av experterna Staffan Salén och Maria Landeborn följt av en avslutande paneldebatt med dagens talare och SBF Fonders fastighetsexpert tillika Portföljförvaltare Martin Stenman Andersson. 

Talare:

Staffan Salén, en mångfasetterad ekonom med talets gåva, krönikör för Affärsvärlden tillika styrelseordförande i fastighetsbolaget Sagax. Staffan bjuder på en klarsynt analys av dagens läge. ”Det är ingen kris – bara en baklängesutveckling mot det nya normala”. Med de senaste makrotrenderna i rockärmen sveper Staffan över samhället och det ny-gamla ekonomiska landskap som växt fram.
Maria Landeborn, en skarpsynt analytiker med förmåga att se skogen för alla träd. Senior strateg och Sparekonom på Danske Bank, utsedd till årets Bankprofil av VeckansAffärer. Maria ger sin syn på vad som driver marknaden och människan. ”Har räntekänsliga Sverige fått tillbaka riskaptiten?” Skakig tid till trots delar Maria sin syn på varför det gamla talesättet ”sitt still i båten” fortfarande gäller.

Martin Stenman Andersson, Portföljförvaltare SBF Fonder. Med lång erfarenhet av fastighetsinvesteringar och transaktioner navigerar Martin i marknaden med klar blick och skarpa analyser. I samtal med dagens talare ger han sin syn på varför fastigheter fortsatt är en bra investering.

Frågor kring våra träffar och event?​​

Har du några frågor eller funderingar, vänligen kontakta:

 

Martin Frödin

Privatmarknad

T: +46 8 518 00 427
M: +46 701 44 54 29

martin.frodin@sbffonder.se

Jeanette Sundberg

Office Manager/Investerar relationer

T: +46 8 518 00 425
M: +46 70 280 08 81

jeanette.sundberg@sbffonder.se

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Nyhetsbrev
Samtycke*
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.