Välkommen till ett Nordnet kundexklusivt kvällsmingel!

Kvällsmingel

Svenska bostadsmarknaden med SBF Fonder

Nordnet och SBF Fonder bjuder in till kvällsmingel om svenska bostadsmarknaden. 

Du är varmt välkommen på ett exklusivt event där du har möjlighet att lyssna och ställa frågor om svenska bostadsmarknaden till experter på ämnet. SBF Fonder har över 20 års erfarenhet av att förvärva, förvalta och förädla hyresrätter i Sverige.

Sedan toppen i november 2021 har fastighetsbranschen brottats med hög inflation och stigande räntor. Bostadsmarknaden har påverkats märkbart, men kontrasteras av ägandeform. Vad styr egentligen prissättningen av hyreslägenheter? Hur skiljer de sig från bostadsrätter och villor? Och var ligger värdetillväxten för hyresrätter framöver?

Möt David Krook från SBF Fonder som ger sin syn på bostadsmarknaden. Hur påverkas den när nyproduktionen totalt avstannat samt att hyreshöjningarna varit betydligt lägre än inflationen de senaste åren? Och hur får man exponering mot segmentet?

Presentationen sker på SBF Fonders huvudkontor och är för en mindre skala utvalda personer. Välkomna från 17:30 för att lyssna på genomgången som är klar vid 18:30 varefter det bjuds på lättare förtäring med dryck för de som vill stanna och mingla.

David Krook
Chef Investerarrelationer

Frågor kring våra träffar och event?​​

Har du några frågor eller funderingar, vänligen kontakta:

 

Martin Frödin

Investerarrelationer

T: +46 8 518 00 427
M: +46 701 44 54 29

martin.frodin@sbffonder.se

Jeanette Sundberg

Investerarrelationer

T: +46 8 518 00 425
M: +46 70 280 08 81

jeanette.sundberg@sbffonder.se

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.